Φτιάξτε αυτό που ονειρεύεστε!

Χαρίστε στο παιδί σας αυτό που του αξίζει.
Βρεφικά & παιδικά έπιπλα στα μέτρα σας και στα χρώματα που επιθυμείτε, δημιουργώντας το ιδανικό περιβάλλον…για να ονειρευτεί!!
Σας περιμένουμε για να σχεδιάσουμε μαζί τα έπιπλά σας και να τα προσαρμόσουμε στις ανάγκες του χώρου σας, με το λιγότερο δυνατό κόστος.

Ποιοί είμαστε:

Η Κιβωτός …Ονείρων ξεκίνησε το ταξίδι της πριν από 15 χρόνια με σκοπό να δώσει υπόσταση στα όνειρα των παιδιών που αναζητούν το ιδανικό για αυτά περιβάλλον. Κάθε ονειρεμένος παιδικός χώρος έγινε εφικτός και προσιτός, γιατί μοιραζόμαστε μαζί σας την ίδια αγάπη, το ίδιο μεράκι και την αστείρευτη δημιουργική φαντασία. Με την πολυετή εμπειρία μας στη σχεδίαση, τη διαμόρφωση και την κατασκευή  παιδικών δωματίων γίναμε ο καλύτερός σας συνεργάτης στην προσπάθεια να έχουν τα παιδιά σας αυτό που τους ταιριάζει. Με συνέπεια και υπευθυνότητα είμαστε εδώ για να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε μαζί αυτό που ονειρεύεστε με το χαμηλότερο κόστος και στις διαστάσεις και τα χρώματα που εσείς επιθυμείτε.

Γιατί είμαστε οικονομικότεροι: Παροχές και υπηρεσίες

♥ Μπορούμε να είμαστε αποτελεσματικοί γιατί είμαστε ομάδα με πολυετή εμπειρία στη διακόσμηση , σχεδίαση και κατασκευή επίπλων
♥ Χωρίζουμε σε τομείς τις εργασίες που απαιτούνται για μια κατασκευή
♥ και εφαρμόζουμε μια νέα μέθοδο κοστολόγησης των κατασκευών, κατά την οποία, μέσα από μια σειρά υπηρεσιών και παροχών
ΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΕΓΧΟ KAI 
ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ—ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΑΣ
1. ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΝ ΕΠΙΠΛΩΝ
α) ΔΩΡΕΑΝ Μας στέλνετε το σχέδιο που σας αρέσει, αναλύουμε τις δυνατότητες που έχετε, σας συμβουλεύουμε και κάνουμε την προσφορά μας.

β) ΔΩΡΕΑΝ Βρίσκουμε μαζί αυτό που σας ταιριάζει και κάνουμε την προσφορά μας.
γ) ΔΩΡΕΑΝ ή 60€ Παρέχουμε 3D προτάσεις επίπλωσης του χώρου σας, ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!! Το κόστος θα αφαιρεθεί από το συνολικό κόστος της παραγγελίας σας.
2. ΑΓΟΡΑ ΥΛΙΚΩΝ
α) Προσφέρουμε υλικά ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ και θα μπορείτε να ενημερώνεστε και να ελέγχετε την πορεία της αγοράς των υλικών σας.
β) Εάν έχετε τη δυνατότητα καλύτερης τιμής υλικών, μπορούμε να σας ετοιμάσουμε το σχέδιο με τον τεμαχισμό των υλικών σας. Χρέωση παροχής σε εργατοώρες κατόπιν συνεννοήσεως.
3. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΥΛΙΚΩΝ
α) Προετοιμάζουμε τα υλικά σας (τεμαχισμός-τρυπήματα-βαφές-συνδέσεις- εφαρμογές-πακετάρισμα). Χρέωση παροχής σε εργατοώρες κατόπιν συνεννοήσεως.

β) Εάν έχετε τη δυνατότητα ή απλές τεχνικές γνώσεις σας βοηθάμε να κάνετε μόνοι σας την προετοιμασία.
4. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΠΙΠΛΩΝ
α) ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Γίνεται με συνεργαζόμενες μεταφορικές εταιρείες στις καλύτερες τιμές.

β) Αν έχετε τη δυνατότητα, μπορείτε να τα παραλάβετε εσείς από τον χώρο μας.
5. ΜΟΝΤΑΡΙΣΜΑ – ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΠΙΠΛΩΝ
α) Ανάλογα με την τοποθεσία βρίσκουμε την καλύτερη λύση και τη μικρότερη χρέωση για να τα μοντάρουμε εμείς.

β) Τα έπιπλα θα συνοδεύονται από αναλυτικό σχέδιο συναρμολόγησης. Μπορούμε να σας προετοιμάσουμε για όσα θα χρειαστείτε και με ON LINE ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ να σας καθοδηγήσουμε.

 

Η διαδικασία:

♥ Εσείς απλά συμπληρώνετε τα στοιχεία σας στη φόρμα επικοινωνίας και μας στέλνετε το σχέδιο που σας ενδιαφέρει.
♥ Εμείς ερχόμαστε σε επικοινωνία μαζί σας και μας αναλύετε τις ανάγκες σας και το ύφος των επίπλων που επιθυμείτε.
♥ Με γνώμονα το δικό σας σχέδιο και τις ιδιαίτερες ανάγκες σας, κοστολογούμε τα υλικά που απαιτούνται για την κατασκευή σας σε τιμές χονδρικής και σας στέλνουμε την προσφορά μας.
♥ Ξεκινάμε την κατασκευή των επίπλων σας άμεσα, ώστε να δημιουργήσουμε το επιθυμητό για εσάς αποτέλεσμα στο χρονικό και οικονομικό πλαίσιο που μας ζητάτε.
♥ Μη διστάσετε λοιπόν να μας ζητήσετε να υλοποιήσουμε την ιδέα σας και να βασιστείτε στην επαγγελματική μας εμπειρία για το αποτέλεσμα.
♥ Μπορείτε να έχετε φωτορεαλιστική απεικόνιση του τελικού σχεδίου σας, με κόστος 60€, το οποίο αφαιρείται από το τελικό κόστος της κατασκευής.

 

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και Θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας:

Υπηρεσίες - Εργαλεία

Οι αναμνήσεις μας - Οι δουλειές μας