Σκοπός του ηλεκτρονικού μας καταστήματος είναι η άμεση εξυπηρέτησή σας, προσφέροντας πλήρεις και καινοτόμες υπηρεσίες.

  • ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 70 ευρώ .

  • COURIER – ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΑΣ

Τα προϊόντα μικρού βάρους ή όγκου,  τα παραλαμβάνετε στην πόρτα του σπιτιού σας, με τη συνεργαζόμενη ταχυμεταφορική εταιρεία. Δωρεάν μεταφορικά ισχύουν για παραγγελίες εντός της Ελλάδας, συνολικής αξίας άνω των 70€  . Για παραγγελίες κάτω των 70€, υπάρχει χρέωση 5€ . Σε περίπτωση που ο τρόπος πληρωμής είναι με αντικαταβολή, υπάρχει επιπλέον χρέωση 2,5€.  Δεν ισχύει η χρέωση της αντικαταβολής σε ποσά πάνω από 150€. 

Σε περίπτωση που επιλέξετε την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, υποχρέωσή σας είναι μόνο η αποπληρωμή του ποσού της παραγγελίας σας, που αν για οποιοδήποτε λόγο δεν εκπληρωθεί, αυτόματα θα ακυρώνεται.

Ο χρόνος αποστολής κάθε προϊόντος αναγράφεται στη σελίδα εμφάνισής του.

Όταν υπάρχει συνδυασμός διαφορετικών κατηγοριών προϊόντων σε μία παραγγελία, ο χρόνος παράδοσης δύναται να είναι μεγαλύτερος του κανονικού, λόγω της ανάγκης συγκέντρωσης και κατόπιν αποστολής ανομοιογενών προϊόντων.

Αν για κάποιο λόγο υπάρξει καθυστέρηση στη διευθέτηση της παραγγελίας σας, τότε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, ώστε να σας ενημερώσουμε για τους νέους χρόνους παράδοσης. 

Σας ενημερώνουμε ότι ο χρόνος παράδοσης μετράει από την ημέρα εξόφλησης της παραγγελίας σας.

Σας παρακαλούμε να ελέγχετε προσεκτικά τη συσκευασία και αν διαπιστώσετε χτυπήματα ή φθορές να αρνηθείτε την παραλαβή και να μας ενημερώσετε άμεσα.

Οι διάφορες προσφορές ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

  • ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ- ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ ΙΣΟΓΕΙΟ ΧΩΡΟ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΗΛΩΣΕΙ Ή ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Τα προϊόντα που είναι μεγάλου βάρους ή και όγκου, όπως τα έπιπλα, τα παρκοκρέβατα, τα καρότσια, οι καρέκλες, τα καρεκλάκια φαγητού, τα φωτιστικά, τα χαλιά παραδίδονται με μεταφορικές εταιρείες.

Όλα τα έπιπλα αποστέλλονται αμοντάριστα και αμπαλαρισμένα με αναλυτικές οδηγίες συναρμολόγησης, για λόγους ασφάλειας αλλά και κόστους μεταφοράς.

Η αποστολή των προϊόντων μας γίνεται στην αρχική εργοστασιακή τους συσκευασία. Όλες οι αναγραφόμενες τιμές περιέχουν τον ΦΠΑ και δεν περιέχουν το κόστος συναρμολόγησης. Τα εμπορεύματα πρέπει να προεξοφλούνται πριν αποσταλούν στο πρακτορείο.

Ο χρόνος αποστολής κάθε προϊόντος αναγράφεται στη σελίδα εμφάνισής του.

Σας ενημερώνουμε ότι ο χρόνος παράδοσης μετράει από την ημέρα εξόφλησης της παραγγελίας σας.

  • ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΑΣ

Αν επιθυμείτε να σταλεί η παραγγελία σας με μεταφορική της επιλογής σας, τότε θα πρέπει να επικοινωνήσετε πρώτα μαζί μας και να μας ενημερώσετε. Στην περίπτωση αυτή αναλαμβάνετε εσείς το κόστος αποστολής καθώς και την ευθύνη για την ασφάλεια των προϊόντων και η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημιά μπορεί να συμβεί κατά την μεταφορά.