Η kivotosoniron.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης προϊόντων μέσω του Internet, της εταιρείας Παιδικά έπιπλα κιβωτός…ονείρων που εδρεύει στη διεύθυνση Πατριάρχου Γρηγορίου Ε1 Τ.Κ.62122 στις Σέρρες. Κύριο μέλημα της εταιρείας μας είναι η γνωστοποίηση των όρων, που διέπουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του kivotosoniron.gr προς όλους εσάς τους επισκέπτες των ιστοσελίδων του και που σκοπό έχει την ενημέρωσή σας για τα δικά σας δικαιώματα και υποχρεώσεις και την καλύτερη εξυπηρέτησή σας στην αναζήτηση και παραγγελία των προϊόντων από το ηλεκτρονικό κατάστημά μας.

 • ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 70 ευρώ .

Τα δωρεάν μεταφορικά αφορούν τη μεταφορά των εμπορευμάτων μέχρι το πρακτορείο της πόλης σας και όχι τη μεταφορά στο σπίτι. Εξαιρούνται ογκώδη αντικείμενα (έπιπλα, στρώματα) των οποίων τα μεταφορικά θα υπολογίζονται κατόπιν συνεννοήσεως.

Το κόστος των μεταφορικών αφορά την μεταφορά των εμπορευμάτων έως το πρακτορείο και όχι την μεταφορά μέχρι το σπίτι. Σε περίπτωση που επιθυμείτε την μεταφορά στο σπίτι θα πρέπει να συνεννοηθείτε με την ίδια μεταφορική για την μεταφορά στη διεύθυνση που θέλετε με επιπλέον χρέωση.

Τα εμπορεύματα πρέπει να προεξοφλούνται πριν αποσταλούν στο πρακτορείο.

 • COURIER – ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΑΣ

Τα προϊόντα μικρού βάρους ή όγκου,  τα παραλαμβάνετε στην πόρτα του σπιτιού σας, με τη συνεργαζόμενη ταχυμεταφορική εταιρεία. Δωρεάν μεταφορικά ισχύουν για παραγγελίες εντός της Ελλάδας, συνολικής αξίας άνω των 70€  . Για παραγγελίες κάτω των 70€, υπάρχει χρέωση 5€ . Σε περίπτωση που ο τρόπος πληρωμής είναι με αντικαταβολή, υπάρχει επιπλέον χρέωση 2,5€.  Δεν ισχύει η χρέωση της αντικαταβολής σε ποσά πάνω από 150€. 

Σε περίπτωση που επιλέξετε την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, υποχρέωσή σας είναι μόνο η αποπληρωμή του ποσού της παραγγελίας σας, που αν για οποιοδήποτε λόγο δεν εκπληρωθεί, αυτόματα θα ακυρώνεται.

Ο χρόνος αποστολής κάθε προϊόντος αναγράφεται στη σελίδα εμφάνισής του.

Όταν υπάρχει συνδυασμός διαφορετικών κατηγοριών προϊόντων σε μία παραγγελία, ο χρόνος παράδοσης δύναται να είναι μεγαλύτερος του κανονικού, λόγω της ανάγκης συγκέντρωσης και κατόπιν αποστολής ανομοιογενών προϊόντων.

Αν για κάποιο λόγο υπάρξει καθυστέρηση στη διευθέτηση της παραγγελίας σας, τότε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, ώστε να σας ενημερώσουμε για τους νέους χρόνους παράδοσης. 

Σας ενημερώνουμε ότι ο χρόνος παράδοσης μετράει από την ημέρα εξόφλησης της παραγγελίας σας.

Σας παρακαλούμε να ελέγχετε προσεκτικά τη συσκευασία και αν διαπιστώσετε χτυπήματα ή φθορές να αρνηθείτε την παραλαβή και να μας ενημερώσετε άμεσα.

Οι διάφορες προσφορές ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

 • ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Τα προϊόντα που είναι μεγάλου βάρους ή και όγκου, όπως τα στρώματα, τα έπιπλα, τα παρκοκρέβατα, τα καρότσια, οι καρέκλες, τα καρεκλάκια φαγητού, τα φωτιστικά, τα χαλιά παραδίδονται με μεταφορικές εταιρείες.

Όλα τα έπιπλα αποστέλλονται αμοντάριστα και αμπαλαρισμένα με αναλυτικές οδηγίες συναρμολόγησης, για λόγους ασφάλειας αλλά και κόστους μεταφοράς.

Η αποστολή των προϊόντων μας γίνεται στην αρχική εργοστασιακή τους συσκευασία. Όλες οι αναγραφόμενες τιμές περιέχουν τον ΦΠΑ και δεν περιέχουν το κόστος συναρμολόγησης. Τα εμπορεύματα πρέπει να προεξοφλούνται πριν αποσταλούν στο πρακτορείο.

Ο χρόνος αποστολής κάθε προϊόντος αναγράφεται στη σελίδα εμφάνισής του.

Σας ενημερώνουμε ότι ο χρόνος παράδοσης μετράει από την ημέρα εξόφλησης της παραγγελίας σας.

ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΜΕ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΑΣ.
Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε το κόστος των μεταφορικών, Καλέστε μας στο (0030) 2321054561

 • ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΑΣ

Αν επιθυμείτε να σταλεί η παραγγελία με μεταφορική της επιλογής σας, τότε θα πρέπει να επικοινωνήσετε πρώτα μαζί μας και να μας ενημερώσετε. Στην περίπτωση αυτή αναλαμβάνετε εσείς το κόστος αποστολής καθώς και την ευθύνη για την ασφάλεια των προϊόντων και η εταιρεία δε φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημιά μπορεί να συμβεί κατά τη μεταφορά. 

ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ:

 • Οι παραγγελίες αποστέλλονται εργάσιμες ημέρες από Δευτέρα έως Παρασκευή.
 • Ο χρόνος αποστολής κάθε προϊόντος αναγράφεται στη σελίδα εμφάνισής του.
 • Όταν τα προϊόντα αποστέλλονται με εταιρεία ταχυμεταφοράς(courier), συνήθως χρειάζονται από 1-4 εργάσιμες ημέρες για να παραλάβετε, ανάλογα με τον προορισμό.
 • Εάν επιθυμείτε συγκεκριμένη ημέρα και ώρα παράδοσης, μπορείτε να το ζητήσετε απευθείας από τη μεταφορική εταιρία.
 • Αν για οποιοδήποτε λόγο υπάρξει καθυστέρηση στην αποστολή της παραγγελίας σας, τότε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, ώστε να σας ενημερώσουμε για τους νέους χρόνους παράδοσης.
 • Όταν υπάρχει συνδυασμός διαφορετικών κατηγοριών προϊόντων σε μία παραγγελία, ο χρόνος παράδοσης δύναται να είναι μεγαλύτερος του κανονικού, λόγω της ανάγκης συγκέντρωσης και κατόπιν αποστολής ανομοιογενών προϊόντων.
 • Σας παρακαλούμε να ελέγχετε προσεκτικά τη συσκευασία και εάν διαπιστώσετε χτυπήματα ή φθορές να αρνηθείτε την παραλαβή και να μας ενημερώσετε εγκαίρως.