Παιδικά & Βρεφικά Έπιπλα – Βρεφικά Είδη – Εκπαιδευτικά Παιχνίδια – Διακοσμητικά Είδη – Στρώματα 

Η kivotosoniron.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης προϊόντων μέσω του Internet, της εταιρείας Παιδικά έπιπλα Kιβωτός Oνείρων που εδρεύει στη διεύθυνση Πατριάρχου Γρηγορίου Ε1 Τ.Κ.62122 στις Σέρρες. Κύριο μέλημα της εταιρείας μας είναι η γνωστοποίηση των όρων, που διέπουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του kivotosoniron.gr προς όλους εσάς τους επισκέπτες των ιστοσελίδων του και που σκοπό έχει την ενημέρωσή σας για τα δικά σας δικαιώματα και υποχρεώσεις και την καλύτερη εξυπηρέτησή σας στην αναζήτηση και παραγγελία των προϊόντων από το ηλεκτρονικό κατάστημά μας.

  • ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 50 ευρώ και βάρους έως 3 κιλών για τα προϊόντα που αποστέλλονται με εταιρεία ταχυμεταφορών.

Το κόστος μεταφορικών (για τα ογκώδη προϊόντα) αφορά τη μεταφορά των εμπορευμάτων μέχρι το πρακτορείο της πόλης σας και όχι τη μεταφορά στο σπίτι.

Εάν επιθυμείτε παράδοση επί του πεζοδρομίου μπορεί να γίνει κατόπιν συνεννόησης με την ίδια μεταφορική με κάποιο επιπλέον κόστος.

Σε περίπτωση που χρειάζεστε βοήθεια για να τα ανεβάσετε, μπορεί να γίνει επίσης κατόπιν συνεννόησης με τον τοπικό πράκτορα με επιπλέον κόστος.

Τα εμπορεύματα πρέπει να προεξοφλούνται πριν αποσταλούν στο πρακτορείο.

  • COURIER – ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΑΣ

Τα προϊόντα μικρού βάρους ή όγκου, αποστέλλονται με την ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ courier και με την ΕΛΤΑ ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ courier, ανάλογα την περιοχή σας, τον όγκο και το βάρος του προϊόντος. Παραλαμβάνετε το δέμα σας συνήθως σε 1 – 3 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα που έχει ολοκληρωθεί η αποστολή της παραγγελίας σας, στην πόρτα του σπιτιού σας.

Δωρεάν μεταφορικά ισχύουν για παραγγελίες εντός της Ελλάδας, συνολικής αξίας ίσης ή μεγαλύτερης των 50€ και βάρους έως 3 κιλών. Για παραγγελίες κάτω των 50€, υπάρχει χρέωση 5€ . Σε περίπτωση που ο τρόπος πληρωμής είναι με αντικαταβολή, υπάρχει επιπλέον χρέωση 2,5€

Η αντικαταβολή δεν υποστηρίζεται στην κατηγορία έπιπλα, στρώματα, πολυκαρότσια, χαλιά και πακέτα προσφορών.<br

Σε περίπτωση που επιλέξετε την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, υποχρέωσή σας είναι μόνο η αποπληρωμή του ποσού της παραγγελίας σας, που αν για οποιοδήποτε λόγο δεν εκπληρωθεί, αυτόματα θα ακυρώνεται.

Ο χρόνος αποστολής κάθε προϊόντος αναγράφεται στη σελίδα εμφάνισής του.

Όταν υπάρχει συνδυασμός διαφορετικών κατηγοριών προϊόντων σε μία παραγγελία, ο χρόνος παράδοσης δύναται να είναι μεγαλύτερος του κανονικού, λόγω της ανάγκης συγκέντρωσης και κατόπιν αποστολής ανομοιογενών προϊόντων.

Αν για κάποιο λόγο υπάρξει καθυστέρηση στη διευθέτηση της παραγγελίας σας, τότε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, ώστε να σας ενημερώσουμε για τους νέους χρόνους παράδοσης. 

Σας ενημερώνουμε ότι ο χρόνος παράδοσης μετράει από την ημέρα εξόφλησης της παραγγελίας σας.

Οι διάφορες προσφορές ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

  • ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Τα προϊόντα που είναι μεγάλου βάρους ή και όγκου, όπως τα στρώματα, τα έπιπλα, τα πολυκαρότσια, τα χαλιά παραδίδονται με ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ.

Όλα τα έπιπλα αποστέλλονται αμοντάριστα και αμπαλαρισμένα με αναλυτικές οδηγίες συναρμολόγησης, για λόγους ασφάλειας αλλά και κόστους μεταφοράς.

Η αποστολή των προϊόντων μας γίνεται στην αρχική εργοστασιακή τους συσκευασία. Όλες οι αναγραφόμενες τιμές περιέχουν τον ΦΠΑ και δεν περιέχουν το κόστος συναρμολόγησης. Τα εμπορεύματα πρέπει να προεξοφλούνται πριν αποσταλούν στο πρακτορείο.

Ο χρόνος αποστολής κάθε προϊόντος αναγράφεται στη σελίδα εμφάνισής του.

Σας ενημερώνουμε ότι ο χρόνος παράδοσης μετράει από την ημέρα εξόφλησης της παραγγελίας σας.

Σας παρακαλούμε να ελέγχετε προσεκτικά τη συσκευασία και εάν διαπιστώσετε χτυπήματα ή φθορές να αρνηθείτε την παραλαβή και να μας ενημερώσετε εγκαίρως.

ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΓΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΑΣ. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε το κόστος των μεταφορικών.Καλέστε μας στο (0030) 2321054561 ή μέσω email στο sales@kivotosoniron.gr

  • ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΑΣ

Αν επιθυμείτε να σταλεί η παραγγελία με μεταφορική της επιλογής σας, τότε θα πρέπει να επικοινωνήσετε πρώτα μαζί μας και να μας ενημερώσετε. Στην περίπτωση αυτή αναλαμβάνετε εσείς το κόστος αποστολής καθώς και την ευθύνη για την ασφάλεια των προϊόντων και η εταιρεία δε φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημιά μπορεί να συμβεί κατά τη μεταφορά. 

  • ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Οι παραγγελίες αποστέλλονται εργάσιμες ημέρες από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Ο χρόνος αποστολής κάθε προϊόντος αναγράφεται στη σελίδα εμφάνισής του.

Όταν τα προϊόντα αποστέλλονται με εταιρεία ταχυμεταφοράς(courier), συνήθως χρειάζονται από 1-4 εργάσιμες ημέρες για να παραλάβετε, ανάλογα με τον προορισμό.

Εάν επιθυμείτε συγκεκριμένη ημέρα και ώρα παράδοσης, μπορείτε να το ζητήσετε απευθείας από τη μεταφορική εταιρία.

Αν για οποιοδήποτε λόγο υπάρξει καθυστέρηση στην αποστολή της παραγγελίας σας, τότε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, ώστε να σας ενημερώσουμε για τους νέους χρόνους παράδοσης.

Όταν υπάρχει συνδυασμός διαφορετικών κατηγοριών προϊόντων σε μία παραγγελία, ο χρόνος παράδοσης δύναται να είναι μεγαλύτερος του κανονικού, λόγω της ανάγκης συγκέντρωσης και κατόπιν αποστολής ανομοιογενών προϊόντων.

Φιλικά, το πλήρωμα της Κιβωτού Ονείρων !